//
you're reading...

Internationalt

IBJJF TV episode 1

IBJJF TV episode 1 takes us to the 2012 Houston Open.
Featuring: Rafael & Guilherme Mendes, Andre Galvao, James Harbison, Ryan Hall, Bruno Amorim, Pablo Santos, Andre Carvalho, Diego Nogueira, JT Torres, & Andre Monteiro. Also includes interviews with coaches Cyborg Abreu, Draculino, Rafael Lovato Jr, Justin Rader, and more.

http://online.budovideos.com/shows/ibjjftv/ibjjf-tv-episode-1-2012-houston-open/

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Fightgear.dk

fightgear

Odin Fight Wear

Kategorier

Skriv for BJJnews.dk

Er du ejer af et gym, coach, træner eller bare passioneret udøver, så har du mulighed for at skrive for BJJnews.dk. Alt du behøver at gøre er at kontakte os og fortælle lidt om dig selv, og du får adgang til at skrive indlæg på siden.

BIOHACK

biohack